Onze loopgroep is in 2006 ontstaan uit gemotiveerde hardlopers die, na een ‘Start to Run’ cursus, gezellig in groepsverband zijn blijven lopen.

Wat doen we?
Onder begeleiding van gediplomeerde trainers, gezellig en verantwoord hardlopen in groepsverband. We bieden een afwisselend trainingsprogramma. We wijzen je er wel op dat je goed naar je eigen lichaam moet luisteren, meelopen is dan ook altijd op eigen verantwoording. Onze doelstelling: gezellig en sportief samen actief bezig zijn!

Wat vragen we van jou?
Enige loopervaring is gewenst als je met de basisgroep wilt meetrainen. Als je voor het eerst wilt beginnen met hardlopen of het na een bepaalde tijd weer wilt oppakken, overleg dan met één van onze trainers om te kijken hoe je het beste kunt aansluiten. Eventueel maken we een individueel startschema voor jou. Ook zou je een ‘Start to Run’ cursus kunnen volgen.

Wanneer en waar?
De basis- en plusgroep starten iedere zaterdag om 9.00 uur en woensdag om 19.00 uur bij de parkeerplaats van het bos de Sysselt (Nieuwe Kazernelaan 4, Ede). In de wintermaanden starten we op de woensdagavond op de parkeerplaats van de Stadspoort (bij de AH). De seniorengroep start op maandagochtend om 9.00 uur vanaf de parkeerplaats bij Huize Kernhem en op donderdagochtend om 9.00 uur vanaf de parkeerplaats aan het begin van de Koeweg.

Duur training: één tot anderhalf uur (afhankelijk van soort training). Hieronder zie je onze verzamellocaties.

Op verzoek van onze leden is er elke maand (meestal de laatste zaterdag van de maand) een training op een andere locatie dan de Sysselt. Iedereen die meeloopt ontvangt daarover uiteraard tijdig bericht.

Hoe kun je je aanmelden?
Neem contact op met het secretariaat. Klik hier om een mail te sturen wanneer je een keer wilt meetrainen. Er wordt dan samen bekeken welke groep het beste bij jouw loopniveau past. Op deze website onder ‘Lidmaatschap’ vind je ons inschrijfformulier, of klik hier.